Teatrul muzical Ambasadorii - Atelierul de Jucarii

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2023, 10:00 Duminică

Descriere

Povestea noastră se petrece vara în atelierul lui Moș Crăciun, unde piticii, elfii și zânele lucrează la fabricarea jucăriilor care vor fi dăruite copiilor iarna, de Crăciun.
În timp ce Moșul se relaxează la piscină, jucăriile fac grevă, nemulțumite de felul în care copiii se poartă cu ele. Ca să le liniștească, Moșul găsește o modalitate de a le arăta că cei mai mulți copii sunt buni și că merită jucării sub brad.

În același timp, copiii realizează cât de importante sunt Cărțile și ce mare bucurie este să citească povești din ele. Mesajul principal al acestui spectacol muzical este îndemnul ca cei mici să se apropie mai mult de lectură, pentru că doar prin cultură vor deveni "oameni mari, nu doar simple jucării".

Distribuție:
Cartea: Anastasia Jinga/Jennifer Dumitrașcu
Mingea: Natalia Dragomir
Robotul: Doru Farmazon/Bogdan Șerban
Păpușa: Ayona Iordănescu/Jennifer Dumitrașcu
Moșul: Mihnea Niculescu
Piticul/Copilul Păpușii: Silvia Ionașcu
Copilul mingii/Elf: Bogdan Iacob
Copilul robotului/Elf: Ana Iacob
Regia: Matei Oțeanu
Text: Dan Doboș
Muzica: Adrian Daminescu
Coregrafia: Cezara Blioju
Scenografia: Iuliana Vîlsan

Teatrul Muzical Ambasadorii este una din cele mai noi instituții publice de spectacole şi concerte din România, care și-a consolidat misiunea și a ajuns în topul preferințelor consumatorilor prin programe educativ-cultural-artistice complexe, cu un repertoriu diversificat, jucat de cele mai multe ori cu casa închisă.

Oferă stagiuni și programe artistice complete pentru copii și tineri, de la spectacole profesioniste de operă, balet, musical sau folclor, la show-uri de improvizație jucate exclusiv de copii.

În plus, instituția își propune să dezvolte programe educaționale pentru copii și adolescenți care să crească diversitatea culturală și accesul la cultură și să ofere noi produse cultural-artistice care să se alinieze strategiilor culturale actuale din întreaga lume, inclusiv cultură digitală sau cultură și regenerare urbană.

Deși este una dintre cele mai tinere instituții publice de cultură din peisajul național, Teatrul Muzical Ambasadorii a reprezentat România la importante festivaluri internationale și este Marele Câștigător al World Cup of Folklore –Veliko Târnovo 2019 (2 Grand Prix, 3 medalii de aur, 25 de Premii de Excelență, Placheta Discovery), câștigător a 25 de Premii Speciale și al Premiului de Excelență în Artă la Festivalul ROMANIMA Nurnberg 2019, precum și al Trofeului Internațional Children’s Festival New Delhi, unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din lume.
Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?