Ada Milea & Friends - Concerte pe Acoperiș

Imagini

Informații

Data: 10 August 2022, 21:00 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 10 August 2022, 18:00 Miercuri

Descriere

Ada Milea s-a născut la Tg. Mureș, a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Tg. Mureş, secția “Actorie”, în 1998 și a fost angajată a Teatrului Naţional din Tg. Mureş, apoi a devenit artist independent. A avut numeroase concerte în țară și în Marea Britanie, Statele Unite, Franţa, Belgia, Spania, Germania, Elveţia, Olanda, Italia, Suedia, Polonia, Ungaria, Israel, Finlanda şi Republica Moldova. A colaborat cu Cirque du Soleil. A colaborat cu mari regizori (Alexandru Dabija, Radu Afrim, Mihai Maniuțiu, David Esrig, Theodor Cristian Popescu, Cristi Juncu, Sorin Militaru, Felix Alexa) pentru muzica unor spectacole de teatru.
A obținut “Premiul special al juriului” la câteva festivaluri internaționale de teatru, pentru muzica unor spectacole, câteva premii la câteva festivaluri de muzica folk, “Premiul Criticii” la Gala UNITER 2006 și “Premiul pentru muzică de teatru” la Gala UNITER.
***
Proiectul ”Concerte pe acoperiș” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria municipiului Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?