ARTmania Festival 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 28 - 29 Iulie 2017
Locul:Sibiu, Piaţa Mare

Descriere

O nouă ediție a festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-29 iulie 2017, în Piața Mare din Sibiu. Detalii despre line-up vor fi afișate în curând.

Cea mai buna voce de metal simfonic din Europa si probabil una dintre cele mai bune cantarete ale lumii, Tarja Turunen este noul nume confirmat pe afisul Festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, in perioada 28-29 iulie 2017. Soprana si pianista finlandeza, care a obtinut faima internationala ca solista a trupei Nightwish, isi va prezenta noul album, in premiera in Transilvania, intr-un concert care va avea loc sambata, 29 iulie, in Piata Mare din Sibiu,. Tarja o soprana cu un ambitus exceptional, o tehnica impecabila si un spirit rock viguros si profund, vine la Sibiu in cadrul turneului "The Shadows Show”, inceput la finalul anului trecut pentru promovarea celor mai recente dintre materialele sale, EP-ul "The Brightest Void" si albumul "The Shadow Self".  

Si germanii Beyond The Black, eroi ai rock-ului simfonic european, au confirmat venirea la Sibiu. Pe primele locuri in topurile germane si austriece, Beyond the Black sunt apreciati ca varf de lance in muzica metal continentala, de criticii muzicali. care considera ca cel mai recent album al lor, “Lost in Forever”, este o incredibila demonstratie de virtuozitate, o explozie de sensibilitate creativa.

Lor li se alatura Walkways pe afisul ARTmania, vedetele noului val de rock alternativ din Israelo trupa tanara care si-a castigat faima pentru maniera geniala in care alatura reprizelor executate in forta, parti lirice, de o delicatete remarcabila. Tarja, Beyond The Black si Walkways sunt cele mai noi nume confirmate pe afisul celei de-a 12-a editii a Festivalului ARTmania, care a anuntat pana acum alte patru trupe importante: Lacuna Coil, Riverside, You And Me At Six si Devin Townsend Project.

Festivalul ARTmania este organizat sub egida “Take a Stand”, o campanie de incurajare a implicarii civice si a coeziunii sociale si o declaratie pentru apararea valorilor europene. Campania „Take a Stand” este o initiativa a Yourope, asociatie la care ARTmania este afiliat, alaturi de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

De asemenea, anul acesta, ARTmania lanseaza in perioada festivalului, reuniunea internationala East European Music Conference, prima intalnire din Romania a celor mai importanti reprezentanti ai industriei europene de eveniment. Directorii marilor festivaluri, experti cu prestigiu mondial in securitate, in controlul multimilor, legislatie sau sistem de taxe vor veni pentru prima oara in Romania, in cadrul unui eveniment de elita initiat de ARTmania si realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu. Biletele pentru accesul la East European Music Conference s-au pus in vanzare pe site-ul oficial al evenimentului, www.eemusic.ro si costa 190, 210 sau 240 de lei, in functie de momentul achizitiei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?