AXiS | Electric Peace Tour 2023

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2023, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Pe 16 Decembrie AXiS revine in fata publicului sibian!
· ELECTRIC PEACE TOUR · turneul de lansare al celui de-al doilea material discografic al trupei poposeste la Rock ‘N’ Bike Club in Sibiu, in iarna acestui an.
AXiS vin cu un show electrizant, așa cum și-au obișnuit fanii, ce va cuprinde preponderent piese de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru iubitorii de rock.

Albumul lansat prin propria casă de discuri „Electric Peace Records” propune o abordare mai „heavy”, ce scoate trupa din tiparele „blues” în care a fost încadrată până în prezent. Scris în România și Serbia, înregistrat în Cehia și mixat în Statele Unite ale Americii, cu influențe din Led Zeppelin, Black Sabbath sau Rival Sons, povestea și soundul noului album este una cel puțin interesantă, pe care băieții abia așteaptă să o împărtășească.

„De fiecare dată este o deosebită plăcere și onoare să ne întâlnim cu cei ce ne apreciază, cu prieteni, mai pe scurt. Suntem foarte entuziasmați de acest concert! Acum le putem da ceva înapoi, ceva fizic – noul album! Vrem să sărbătorim încheierea acestui proiect care a durat mai bine de un an, o experiență uimitoare pentru noi, cât și un material de care suntem foarte mândri. Abia așteptăm să vă prezentăm ce înseamnă Electric Peace”, spune Silviu Dan Iliescu, chitaristul trupei AXiS.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?