Călătorie prin muzica folk cu Silvan Stâncel

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2019, 20:00 Joi

Descriere

"Chitara implică foarte multe trăiri. Studiind acest instrument mi-a fost dat să descopăr răspunsuri la întrebări de viaţă. Muzica are regulile ei de funcţionare pe care dacă le descoperi le poţi aplica uşor în viaţa cotidiană. Chitara a fost şi o modalitate de dezvoltare integrală pentru mine. Am devenit mai sensibil şi m-am videcat de timiditate." spune Silvan Stâncel, cel care ne va purta printr-o călătorie exterioară și interioară, care ne va ghida prin sunete și note spre trăiri și emoții muzicale.

Silvan Stâncel vine din Alba Iulia, este câștigător a 7 trofee şi premii la festivaluri naţionale de muzică. Membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Fondator şi organizator al taberei de chitară Acustic Live Music Camp (www.tabarachitara.ro); membru în juriul unor festivaluri naţionale de muzică (Alba Iulia, Reghin, Brăila etc.).
Silvan Stâncel este singurul artist român invitat și prezent la Musikmesse, Frankfurt, 2015 și singurul artist român invitat la festivalul Noche de Arte Flamenco, Avignon, 2016.

*Contribuția pentru participarea la eveniment este o donație minimă de 10 lei.
*Vrei să ne susții la Maratonul Internațional Sibiu 2019 ? O poți face aici: http://maratonsibiu.ro/music-hub-8872/

Music Hub este un proiect PLAY finanțat prin Fondul CitySense 1.0, un program al Fundației Comunitare Sibiu, implementat în parteneriat cu Wenglor și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
Fondul CitySense este un program de finanțare ce sprijină crearea unor prototipuri de soluții de tip Smart City, care prin utilizarea tehnologiei contribuie la creșterea calității vieții în Sibiu: fie oferă soluții pentru nevoile stringente ale orașului și ale locuitorilor săi,
fie fac viața în oraș mai frumoasă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?