Cello AllStars

Imagini

Informații

Data: 8 August 2019, 19:00 Joi

Descriere

Un instrument care fascinează încă de acum patru secole, violoncelul seduce fiecare ascultător prin versatilitatea-i aparte și infinitele posibilități de expresie. Iar în mâinile unor pasionați muzicieni, violoncelul poate reda muzica unei întregi orchestre în vastele nuanțe ale emoției umane.

Joi, 8 august 2019, de la ora 19:00, la Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu va avea loc concertul - eveniment Cello AllStars susținut de patru muzicieni de excepție ai scenei internaționale: Denis Severin, Atanas Krastev, Răzvan Suma, Ella Bokor și invitații lor, participanți ai master class-ului de violoncel din cadrul Academiei ICon Arts.

Biletele sunt disponibile prin MyTicket.ro și Entertix.ro, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.
https://www.myticket.ro/evenimente/3749/icon-arts-festival-cello-all-stars-8-august-2019-filarmonica-de-stat-sala-thalia-sibiu.html

Evenimentul face parte din Festivalul ICon Arts Transilvania, Ediția cu numărul XVII, iar programul concertului va sublinia diferitele epoci vizitate de complexul instrument, cuprinzând lucrări de A. Piazzolla, M. Ravel, G. Bizet, D. Popper, G. Sollima, J. Klengel, K. Lindemann et al.

La concert, publicul din Sibiu se va putea bucura de o întâlnire rarisimă dintre patru violonceliști distinși cu valoroase premii internaționale și, mai presus, cu un talent ieșit din comun și apetit pentru depășirea limitelor cunoscute ale expresivității instrumentului atât de apropiat de vocea umană. Iar tinerii pe care aceștia îi îndrumă vor concerta pentru prima dată pe scena unei filarmonici importante și cu siguranță că vor avea multe de spus, inclusiv pe viitor, în cariera strălucită care îi așteaptă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?