Cello in The Sky. Recital Blaise Dejardin

Imagini

Informații

Data: 30 Iulie 2021, 19:00 Vineri

Descriere

Unul dintre cei mai cunoscuți violonceliști ai lumii, Blaise Dejardin, va concerta în aer liber pe scena Filarmonicii de Stat din Sibiu. Artistul face parte din Boston Symphony Orchestra încă din 2008, considerată una dintre cele mai bune 5 orchestre simfonice în plan internațional. Blaise Dejardin a devenit șeful partidei de violoncel al faimoasei orchestre în urmă cu trei ani, când la conducerea artistică a orchestrei a fost invitat dirijorul Andris Nelsons.
Cu inspirația timpului petrecut la Biertan, artistul va susține un recital special compus din lucrări clasice și contemporane.
Mai multe despre Blaise Dejardin:
https://www.iconarts.ro/artist/blaise-dejardin/
Accesul este liber prin rezervare la adresa reservations@iconarts.ro
-------
Festivalul ICon Arts Transilvania 2021 înseamnă după-amieze și seri în aer liber cu jazz, muzică de cameră, operă și gastronomii locale în spațiile de poveste ale satelor din Sudul Transilvaniei.
Vă invităm să petreceți alături de noi o vacanță transilvăneană în note muzicale inovatoare și non-conformiste pe cuprinsul perioadei 24 iulie – 8 august.
(Re)vedeți aceste locuri unde timpul curge în mai multe direcții. Și unde își fac loc în mod natural noi producții proaspăt ieșite din laboratorul de creație ICon Arts.
Programul este disponibil aici: www.iconarts.ro/program/program-festival/
Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?