Cine-concert "Orizontul doamnei B"

Imagini

Informații

Data: 13 Februarie 2024, 19:00 Marți

Descriere

Cine-concertul oferă o reinterpretare a filmului mut de referință, „La Souriante Madame Beudet / Surâzătoarea doamnă Beudet / The Smiling Madame Beudet”, primul film feminist din istorie, regizat de Germaine Dulac în anul 1923.
Timp de aproximativ cinci săptămâni, patru tineri muzicieni, George Păiș (pian și compoziție), Oana Vardianu (contrabas), Irina Perneș (vioară) și Philip Goron (percuție), au colaborat pentru realizarea coloanei sonore a filmului mut, conferindu-i o nouă existență după 100 de ani.

Eveniment prezentat de Filarmonica de Stat Sibiu în parteneriat cu UCIMR (Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România).

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?