Concert acustic - Trupa Rivocs

Imagini

Informații

Data: 15 Decembrie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Trupa Rivocs (Laura Giavon - voce, Marco d'Orlando (baterie, percuție, bas) cântă pentru prima dată la Sibiu, în cadrul Errichetta Festival.
Rivocs a debutat în iulie 2020. Duo-ul construiește un repertoriu care se inspiră din originea și natura locurilor natale ale celor doi artiști, făcând referire la un ansamblu primordial, primitiv: voce și percuție; melodie și ritm.

Pământ și apă. Versurile și muzica evocă peisajul, mișcându-se între natură și sentimente, cercetare și tradiție, variind între sunetele dialectului friulian (străvechea limbă minoritară locală încă vorbită), italiană, greacă și engleză, ele spun povestea pământului friulan și a o sută de alte ținuturi, fiecare cu limba și tradiția sa, care își găsesc un spațiu comun.

În încercarea de a găsi un echilibru între cercetare și tradiție, muzica din acest proiect are un scop fundamental: să exprime libertatea absolută care se naște din unirea dintre voce și percuție, instrumente arhaice și ritualice. Reînnoirea și perpetuarea unei tradiții are loc doar în momentul în care se produce catharsisul întâlnirii cu Celălalt.

Proiectul "Daruri muzicale" este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?