Concert Cargo - Guitar Meeting 2021

Imagini

Informații

Data: 18 Septembrie 2021, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Trupa Cargo vine la GuitarMeeting într-un concert memorabil de rock autentic, la firul ierbii, în Muzeul Astra - cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, care va deveni „casa” noastră timp de 3 zile.
Sâmbătă, 18 Septembrie 2021, ora 21:00
Accesul se face pe baza biletului de intrare la Muzeul Astra.
Limitări ale accesului:
Accesul la Guitar Meeting va fi condiționat de normele în vigoare între 17-19 septembrie. Nu știm care sunt limitările de atunci, dar știm în schimb care sunt regulile impuse acum. Vă sugerăm să le citiți cu mare atenție, pentru a știi exact în ce situație vă aflați.
Participarea este permisă doar persoanelor care:
Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (pentru a vă ușura accesul la festival, recomandăm să descărcați certificatul dumneavoastră de vaccinare, printr-o simplă generare de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/);
Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE) ;
Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE) ;
Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
Minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.
____________________
Guitar Meeting este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și AFCN.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?