Concert de Anul Nou

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Ianuarie 2019, 18:00 Marți
Evenimentele trecute
  • 31 Decembrie 2018, 18:00 Luni

Descriere

Concertul de Anul Nou de la Sibiu: „Povești și dans”
A început numărătoarea inversă pentru zorii anului 2019

Tradiția de a sărbători Anul Nou printr-un elegant concert de muzică clasică se continuă la Sibiu, prin ediția a zecea a Concertului de Anul Nou, eveniment organizat de UCIMR. Nume mari ale scenei din România, dar și din Marea Britanie, vor crea pentru publicul sibian, și nu numai, o seară de poveste cu un program cu totul special.

Tema evenimentului din acest an este „Povești și dans”. Un cod sub care numeroși compozitori mari ai Europei au compus pentru astfel de seri magice și ale căror lucrări vor putea fi audiate în cadrul concertului.

Evenimentul se va desfășura la Sala Thalia și va avea și cu această ediție două reprezentații: 31 decembrie de la ora 18:00 și 1 ianuarie de la ora 18:00. Gazda dumneavoastră va fi Marius Constantinescu, prezentatorul și realizatorul interviurilor de excepție de la Festivalul „George Enescu”.

Va concerta Orchestra ICon Arts, sub bagheta dirijorului Peter Ash din Marea Britanie, invitat special cu prilejul acestui eveniment jubiliar.

Soliștii, cu o bogată reputație internațională, vor fi alături de publicul din Sibiu la trecerea dintre ani. Invitați vor fi: îndrăgita solistă Analia Selis, Răzvan Suma – unul dintre cei mai apreciați violonceliști ai momentului și Ciprian Dancu – reputat clarinetist.

Pe scenă vor urca soliști balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Adela Floricioiu.

Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor E. Grieg, A. Piazzolla, J. Sibelius, G. Gershwin, C. Saint-Saëns, B. Bartók, program din care nu vor lipsi lucrări românești compuse pentru clipe de sărbătoare.

Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei – nume aflat pe harta viticolă a României încă din Antichitate.

DRESS CODE: Black tie

Biletele s-au pus în vânzare prin entertix.ro și myticket.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii din Sibiu. Acestea sunt disponibile în două categorii:
(A) 90 de lei
(B) 60 de lei

https://www.myticket.ro/myticket/evenimente/1738/iarna-concert-de-anul-nou-2019-31-decembrie-2018-filarmonica-de-stat-sala-thalia-sibiu.html

https://www.entertix.ro/bilete/1738/iarna-concert-de-anul-nou-2019-31-decembrie-2018-filarmonica-de-stat-sala-thalia-sibiu.html

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?