Concert extraordinar - byron Simfonic

Imagini

Informații

Data: 4 Iulie 2021, 22:00 Duminică
Locul:Sibiu, Piaţa Mare

Descriere

Pe 4 iulie, trupa byron urcă pe scena din Piața Mare alături de Filarmonica de Stat Sibiu, pentru un eveniment spectaculos. Alături de orchestra formată din peste 50 de instrumentiști clasici vom avea ocazia să ascultăm piesele cunoscute din repertoriul byron într-o variantă re-orchestrată, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.
În 15 ani de activitate byron a devenit una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România. Piesele lor stârnesc emoții uitate, trezesc angoase și bucurii neașteptate. Cu versuri profunde și orchestrații complexe, byron a reușit, cu multă răbdare și perseverență să aducă în fața publicului român un produs rar pe scena muzicală românească.
”M-au atras întotdeauna experimentele cross-over, îmi place enorm atunci cand simfonicul trece granița către orice alt gen muzical, mai ales înspre rock. Mă bucur foarte mult să îi reîntâlnesc pe byron, cu care sunt la a doua colaborare, după proiectul din 2018 alături de ALTorchestra.” (Tiberiu Soare, dirijor).
Momentele în care un artist pop-rock se întâlnește cu registrul clasic sunt rare, iar rezultatul este de fiecare dată extraordinar. Show-ul grandios va marca finalul festivalului Zilele Muzicale Româno-Americane, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu. Accesul va fi liber, în limita locurilor disponibile cu respectarea normelor în vigoare.
Eveniment susținut și co-finanțat de Consiliul Județean Sibiu. Acțiune cofinanțată de Primnăria Municipiului Sibiu.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?