Concert Simfonic - 200 de ani de la nașterea compozitorului César Franck

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2022, 19:00 Joi

Descriere

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Dirijor: Radu Postăvaru
Soliști: Filip Papa - violoncel

asCULTă:
Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura operei "Directorul de scenă"
Joseph Haydn - Concertul nr. 1 pentru violoncel și orchestră în Do major
César Franck - Simfonia în Re minor

Violoncelistul Filip Papa s-a născut la Timișoara, a absolvit Liceul “Sigismund Toduta” din Cluj și și-a finalizat studiile la Academia de Arte “G. Enescu”din Iași sub îndrumarea prof. univ. dr. Dan Prelipcean. Este unul din muzicienii de elită români, recunoscut internațional mai ales în postura sa de violoncelist al cvartetului de coarde de stat “Ad Libitum” al Filarmonicii “Moldova” din Iași, alături de violoniștii Remus Azoiței, Șerban Mereuță și violistul Bogdan Bisoc.
O carieră de concerte de peste 35 de ani l-a dus în sălile cele mai faimoase, incluzând Cortot la Paris, Diligentia în Haga, Konzerthaus Berlin, Concertgebouw în Amsterdam, Kaisersaal în Frankfurt, Wigmore Hall în Londra, Beethoven Haus în Bonn, Ateneul Român și Sala Radio la București, între multe altele.
Filip Papa este solist concertist al Filarmonicii Moldova Iași și profesor asociat al Universității de Vest din Timișoara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?