Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2021, 18:00 Vineri
Locul: Sala Thalia

Descriere

„O seară ca-n filme” este tema Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Biletele sunt disponibile online și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu

Tema celui mai așteptat concert al sfârșitului de an este „O seară ca-n filme”. „O seară în care publicul va fi purtat pe aripile muzicii din aria cinematografiei clasice și moderne”, au anunțat organizatorii.
Lucrări faimoase care au făcut înconjurul lumii vor fi interpretate într-o lumină nouă, în acorduri cross-over de jazz, swing cărora li se vor adăuga, nu în ultimul rând, sonorități ale muzicii clasice.
Orchestra de cameră ICon Arts, numită recent Ansamblul cameral de muzică nouă al Filarmonicii de Stat Sibiu, va oferi ascultătorilor amploarea fantastică a muzicii de pe marile ecrane, europene sau de peste Ocean, începând cu perioada anilor `50 până în zilele noastre.
Orchestra ICon Arts va fi alături de publicul sibian la trecerea dintre ani ca în fiecare dintre cele 12 ediții ale evenimentului organizate până acum, oferind o experiență culturală diferită de fiecare dată.

Ediția de anul acesta va aduce spectatorilor câteva surprize în plus, la finalul evenimentului, în absența momentelor de socializare care cuprindeau degustarea tradițională de șampanie.

Biletele se pot achiziționa online de pe platformele myticket.ro şi entertix.ro dar şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, informați la numărul de telefon: 0735566486. Prețul unui bilet este de 150 de lei și va cuprinde cadourile simbolice menționate mai sus.

Evenimentul este organizat de UCIMR - Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, parte din proiectul „Anotimpuri VI”, reprezentând cel de-al patrulea sezon calendaristic, „Iarna”. Proiectul „Anotimpuri VI” este o acțiune culturală co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu.
Parteneri principali: Filarmonica de Stat Sibiu. Parteneri: Urban Vibe Roastery, Codorniu 1551
Parteneri culturali: Exces Music, Teatrul de Balet din Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu
Parteneri media: EnjoyTV, Magic FM, Radio România Cultural, Mesagerul de Sibiu, Tribuna, Profil Cultural, Zile si Nopti, Capital Cultural, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?