EMIL - Aniversare 20 de ani

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Aprilie 2020, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Sâmbătă, 4 aprilie, trupa E.M.I.L. continuă turneul aniversar de 20 de ani la Sibiu. Concertul va avea loc în MANGO Underground (str. avocat Ilie Măcelaru colț cu str. Zaharia Boiu) după ora 20:00. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet și costă 35 de lei în avans. În limita stocului rămas, la intrare biletele vor costa 45 de lei.

"Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit Vara-Vara.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.”

„Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.
Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.

Așa că pe 4 aprilie 2020 te așteptăm la MANGO Underground din Sibiu să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră!”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?