Final de festival: Concertul Cvartetului BOHEMIA

Imagini

Informații

Data: 14 August 2021, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Încheiem festivalul de pe acoperiș cu un concert plin de delicatețe și pasiune, în compania celor patru instrumentiști ai cvartetului Bohemia.
-----------------
Ce pot reuni patru tineri interpreti instrumentisti talentati intrun cvartet cu nume sugestiv: Bohemia? Studiul si pasiunea- cea ce aduce un suflu nou in interpretarea marilor clasici, romantici, moderni si contemporani.
Pasiunea pentru muzica de camera, deschiderea spre orizonturile expresive ale marilor traditii, dar si ale vibrantei actualitati, spre stiluri muzicale variate, toate acestea poarta marca personalitatii celor patru interpreti instrumentisti. Exigenta pregatire instrumentala, studii coordonate cu măiestrie pedagogica de ilustre personalitati notabile in domeniu, imbinarea mesajului artistic cu mesajul emotional, armonia și eleganta sunt argumentele ce-i reunesc pe cei patru tineri muzicieni in cvartetul Bohemia.
Interpreti instrumentisti, absolventi ai Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca: Remus Grama- vioara 1, Cristian Moldovan- vioara 2, Leon Zsolt- viola si Vilhelem Andras- violoncel au infiintat cvartetul Bohemia in anul 2010.
O particularitate de remarcat a formatiei Bohemia este imbogatirea repertoriului clasic cu pop/rock/soundtrack si jazz, cu deschidere spre accente contemporane. Instrumentistii au creat o versiune proprie a repertoriului, incluzand si creatii muzicale de mare succes, cea ce genereaza un “listen to an open ears-show” in sensul cel mai placut al actului muzical.
Cu numeroase aparitii in concerte, festivaluri, evenimente cu diferite profiluri, atat in tara, cat si in strainatate, activitatea concertistica a cvartetului BOHEMIA a devenit considerabil de bogata, prestatiile interpretilor instrumentisti s-a bucurat la fiecare provocare muzicala, de un real succes.
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?