Gani - Note de subSol

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Noiembrie 2018, 21:00 Sâmbătă

Descriere

În octombrie 2018 Gani a revenit cu un nou mixtape - Note de subSol (cel de-al șaselea material discografic din carieră). Pe parcursul a 10 track-uri, se servește o porție consistentă de conscious rap cu puternice accente psiho-sociale, completate de o multitudine de jocuri de cuvinte, figuri de stil și alte elemente de tehnică.

După un concert memorabil în formula MUZE în primăvara 2018, este timpul ca Sibiul să dea din cap, în premieră, pe piesele de pe Note de subSol!

Fanii boom bap vor fi plăcut surprinși să descopere pe acest mixtape instrumentale de referință din perioada de aur a hip-hop-ului, alături și de producții originale. Sound-ul clasic - preferința declarată a artistei - se îmbină pe alocuri cu elemente fresh sau de-a dreptul imprevizibile, rezultând un material eclectic, ce bifează inclusiv accente spoken word sau ‘90s R&B.

Pe noul material mai pot fi ascultați invitați precum Phunk B, Bam Dighidi Bam (Oliniutză, Coco și Jenă), Marijuana, Ganja, Honey, MUZE sau DJ Pussycutz.

Invitată în cadrul evenimentului este UNDERCOVER, iar în deschidere vor cânta Voica x Cino, FiulRisipitor & Esu (Linia De Productie).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?