Graiu Project - Concerte pe Acoperiș

Imagini

Informații

Data: 12 August 2022, 21:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Graiu Project - Concerte pe Acoperiș
Începutul evenimentului:12 August 2022, 21:00

Descriere

Free Inside – African-American Stories este un concert conceptual semnat de trupa dark-folk fusion GRAIU. Un concert dincolo de muzică, despre libertatea în ne-libertate și despre salvare din existență, explorând folclorul afro-american de dinaintea blues-ului și jazz-ului, născut din experiența sclaviei și, ulterior, a captivității segregaționiste, care articulează, uneori explicit, alteori subliminal, printr-o varietate de genuri muzicale tradiționale afro-americane ca field-hollers, slave shouts, spirituals, prison blues, work songs, ballads, gospel, o trăire culturală sau aspirațională a libertății.
GRAIU este un proiect ce fuzionează muzical, stilistic și conceptual folclor afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în cele patru dialecte istorice românești (daco-româna nord-dunăreană și cele 3 dialecte balcanice aromâna, megleno- și istroromâna), aducând în contemporan o muzică ce nu a fost creată cu scopuri de divertisment.
***
Proiectul ”Concerte pe acoperiș” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria municipiului Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?