Grimus

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Mai 2018, 21:00 Vineri
Preț: 30 Lei
Telefon Informații: 0771 246 575
Locul:Sibiu, Troubadour Club

Descriere

In vara trecuta am pornit la cel de-al patrulea drum muzical si artistic impreuna. Cateva saptamani petrecute intr-un studio din Germania, departe de lume, dar mai aproape ca oricand de muzica, au adus la viata Unmanageable Species.

Calatoria noastra muzicala alaturi de producatorul Jan Kerscher si perioada petrecuta in studioul sau indepartat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al carui motor al progresului este nelinistea. Procesul creativ a fost intens si ne-a interconectat pana la punctul in care contactul cu lumea exterioara ne transforma, prin contrast, in salbaticiuni.

Va dedicam acest album voua, tuturor celor care isi pastreaza coloana vertebrala, intr-o tara cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect sa mai fie considerat un merit.

Pentru ca in cei 13 ani in care v-am avut alaturi nu ati renuntat la muzica noastra, la a veni sa ne fiti alaturi la concerte, va invitam si pe 11 mai, in clubul Troubadour din Sibiu, sa cantam si sa deslusim impreuna povestea din spatele a ceea ce inseamna pentru noi acest al patrulea material.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?