IRINA SÂRBU Band - Concerte pe Acoperiș

Imagini

Informații

Data: 13 August 2022, 21:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:IRINA SÂRBU Band - Concerte pe Acoperiș
Începutul evenimentului:13 August 2022, 21:00

Descriere

În funcție de repertoriul pe care îl abordează, Irina Sârbu își modelează vocea cu un timbru aparte, ușor de recunoscut, și își conduce imaginația improvizatorică în numeroase direcții, fiecare spectaculoasa în felul ei.
Jazz-ul domină și își lasă amprenta asupra fiecărei melodii de la „Rouțe 66” la „C’est și bon”, de la „One note samba” la „Ciocirlia”, de la melodica amplă și intens susținută a creației românești interbelice de genul „Zaraza” la percuția vocală, care explodează imprevizibil, luminoasă și colorată că un foc de artificii pe cel mai recent album al solistei – „Șapte Scări” – alături de ETHNOTIC Project. Prin ceea ce face cu talentul ei bine lucrat în mulți ani de studii de specialitate, Irina Sârbu se impune puternic în fata publicului și rămâne definitiv fixată în memorie. Datorită originalității și manierei de a prelucra melodiile devenite clasice, valoarea vocalistei a fost unanim recunoscută. A concertat atât în țară, cât și în străinătate – New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Veneția, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano - în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz. Curioasa, într-o permanentă căutare de nou (desi îndrăgostită iremediabil de jazz-ul clasic), Irina Sârbu oferă mereu publicului programe interesante și originale alături de partenerii ei de scenă care îi sunt alături de 19 ani.
***
Proiectul ”Concerte pe acoperiș” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria municipiului Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?