Koszika & The HotShots

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Ianuarie 2019, 19:00 Luni
Locul:Sibiu, Biblioteca "ASTRA"

Descriere

Stagiunea ICon Arts revine în acest sezon la Biblioteca ASTRA printr-un concert electrizant susținut de Koszika & The HotShots.

Luni, 21 ianuarie, de la ora 19:00 vă așteptăm pe toți să începem anul prin bună dispoziție, ritmuri dinamice de funky-disco și armonii de jazz cu influențe folclorice etnice, în concertul susținut de una dintre cele mai apreciate formații din Transilvania pentru concertele live.

Intrarea va fi liberă, prin rezervare la adresa bjastra2@gmail.com (locurile sunt limitate). Evenimentul va avea loc la Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA, renumită pentru acustica sa (Str. George Barițiu nr. 5, Corp A, Et. 2).

Trupa Koszika & The HotShots s-a format în 2011 în jurul solistei Koszika, şi de atunci continuă neîncetat să coloreze paleta muzicală din Transilvania. Muzica lor eclectică cuprinde ritmuri funky si disco, armonii jazzy cu elemente de drum and bass și influențe folclorice etnice.

Piesele lor proprii și reinterpretările a câtorva melodii celebre redau gusturile variate ale membrilor trupei, care sunt: Asztalos Zsolt - tobe, Éltes Áron - saxofon, Cristina László - pian, synth și backing vocals, Koszorus Krisztina Koszika - voce, Szász Csaba - chitară și Zonda Attila - bas. Împreuna au câștigat numeroase premii, iar solista lor este triplă laureată la concursuri consacrate de jazz. Trupa se savurează cel mai bine LIVE! – spun cei care au participat în nenumărate rânduri la concertele Koszika & The HotShots.


În același spirit al concertelor cu care v-am obișnuit în cadrul acestei Stagiuni, care iată că împlinește un an de la lansare, evenimentul pe care vi-l propunem se înscrie tot în sloganul „Artele noi întâlnesc tradițiile vechi” prin numeroasele trimiteri postmoderne din repertoriul trupei, reinterpretări ale pieselor mai vechi, întrețesute creativ de varii motive folclorice.

Stagiunea ICon Arts  Biblioteca ASTRA este un eveniment organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, eveniment parte din programul „Oportunități la tine acasă” derulat de UCIMR și dedicat tinerilor muzicieni excepționali, program prin care aceștia găsesc oportunități reale de afirmare aici, acasă, pe scenele din România.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?