Midnight Sun ll Rares Totu & Aminda

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2022, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Midnight Sun @ImperiumLive !
26 noiembrie, ora 21:00
Entry fee: 40 lei
Cu o cariera de peste 40 de ani, Rares Totu nu mai are nevoie de prezentare. Fost component sau colaborator al unor grupuri care au scris istorie in muzica romaneasca ( Semnal M, Compact, Rodion GA, Progresiv TM, Trans Express ) sau mai recent al unor artisti de o certa valoare ( Narcisa Suciu, Cristi Minculescu, Marcian Petrescu, Luiza Zan etc), muzicianul este catigatorul distinctiei de Chitaristul Anului in doua tari diferite : Romania (1987) si Ungaria (1992).
Cel mai nou proiect al sau este Midnight Sun, infiintat in 2013, grup care a participat la majoritatea festivalelor de gen, cum ar fi Ploiesi Jazz Festival, Suceava Blues, Freedom Blues (Tg Mures), Panorama Blues Fest (Ghelari), Blues pentru Timisoara, Darmanesti Blues in the Garden, Cluj Blues Fest, Galati Jazz and Blues Festival, Tusnad GastroBlues Fest, Transylvania Blues Brasov,etc,etc ajungand ca in 2021 sa fie headlinerii festivalului Open Air de la Brezoi. Impreuna cu Aminda, grupul Midnight Sun a reprezentat Romania la European Blues Challenge 2019 in Insulele Azore unde au obtinut locul 4 din 23 de trupe din toata Europa.
Supranumita "Stapana Bluesului romanesc", Aminda a intrat in atentia publicului la prima editie de Vocea Romaniei. De cativa ani este si vocea trupei Midnight Sun, voce care isi lasa amprenta asupra ascultatorilor de fiecare data. Aminda conduce o scoala de canto in orasul ei natal, Cluj Napoca.
Adrian Tetrade si Alin Neagoe, cei doi membri stabili ai grupului sunt de asemenea cunoscuti publicului larg nu doar din formatia lor The Humans (au reprezentat Romania la Eurovision) ci si din foarte multe alte proiecte care acopera de la jazz la pop o paleta stilistica foarte larga. Lor li se alatura pentru acest concert colegul lor din The Humans/Bluemans Alex Matei la clape.
Repertoriul abordat este un Blues melodios si introspectiv, presarat cu putine pasaje de virtuozitate, printre piese mai cunoscute si mai putin cunoscute din gen gasindu-si locul si cateva din compozitiile de pe albumul la care Midnight Sun a inceput sa lucreze.
Rezervari: 0745044955
Sibiu, str.Nicolae Balcescu nr.24

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?