NIGHTLOSERS

Imagini

Informații

Data: 5 Mai 2022, 20:00 Joi

Descriere

Nightlosers este o trupă înfiinţată în Cluj-Napoca în 1994, care cântă blues ardelenesc, un fel de etno-blues postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt presărate cu intervenţii etno ale minorităților conlocuitoare, mai ales cele din Transilvania, combinate în conformitate cu o imagine a formaţiei ce pare desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de ţărani aflaţi sub influenţa alcoolului lasă impresia că au ajuns întâmplător pe o scenă.
În cei peste 20 de ani de existenţă, formaţia Nightlosers a susţinut concerte la festivaluri organizate în numeroase ţări din Europa, dar şi în oraşe din Statele Unite şi Canada.
In România, grupul este cunoscut în special graţie unor piese precum ”Beţivan ratat” şi ”Dragostea-i ca şi o râie”, care reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent la rândul lui în concertele formaţiei.
Trupa Nightlosers este compusă în prezent din Hanno Hoefer, Jimi Laco, Lucian Pop, Grunzo Geza, Péter Attila şi Claudiu Purcarin, potrivit paginii sale de Facebook. Formaţia a lansat patru albume de studio - ”Sitting On Top Of The World” (1994), ”Plum Brandy Blues” (1998), ”Rhythm & Bulz” (2004) şi ”Cinste lor” (2013).
Imperium Live, ora 20:00
Pret bilet: 40 LEI
Rezervari: 0770451022 // 0745391481
Sibiu, str. Nicolae Balcescu nr.24

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?