Onenightstand / ThisObey

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Februarie 2020, 21:00 Vineri

Descriere

Vineri 21 februarie, incepand cu ora 21:00, scena de la Faust Cafe und Disko va fi zguduita asa cum trebuie! Trupele sibiene onenightstand si ThisObey se vor ocupa de decibeli. Ia un prieten cu tine si vino sa traiesti cu noi nebunia noastra frumoasa! Dupa concerte nu plecam acasa, pentru ca atmosfera de party va fi sustinuta de Thiskoteca Party w/ Cuvinte. O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti!

=======ONENIGHTSTAND==============================
Încă din 2012, formația sibiană Onenightstand aduce pe scena autohtonă un melanj sonor unic, numit „High Voltage Rock'n'Roll". Dacă The Rolling Stones ar avea un copil nelegitim cu The Pretty Reckless, cam așa ar suna glasul acestuia, în care se amestecă influențe precum classic-rock, blues și punk-rock.
Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!
În 2012, grupul sibian a lansat o serie de demo-uri. În 2017, trupa scoate single-ul „Dirty Secret”. Începând cu 2018, Onenightstand publică periodic compilații live din turnee, sub numele de „Live Bootleg”. Trupa muncește din greu la un prim material discografic. Până atunci, însă, Onenightstand este dedicată scenei și live-urilor. Rock la voltaj înalt!

======= THISOBEY ===================================
Pentru cei ce încă nu ne-au cunoscut, suntem o trupă faină, plină de energie, înființată la Sibiu în luna Martie 2019, cu multă pasiune și respect pentru muzică, iar când vine vorba de distracție, considerăm asta ca fiind domeniul pe care-l tratăm cu mare seriozitate!

Stilul pe care îl abordăm arată bucuria de a cânta iar libertatea de exprimare și energia proprie a fiecărui membru în parte fuzionează perfect realizând o conexiune ce te ridică la dans, numaidecât!

Tocmai de aceea, în atât de scurt timp am reușit să compunem împreună multe piese pe care abia așteptăm să vi le cântăm și care în curând vor fi și disponibile online. Restul programului este deocamdată completat de melodii cover ale unor trupe de la care învățăm multe, trupe ca Twenty One Pilots, Manu Chao, Coldplay, etc.

Suntem nerăbdători să ne revedem și să vă cunoaștem și prietenii, să ne distrăm cu toțiiiiiii!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?