Recital de pian / Aniversare Beethoven

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Joi, 16 decembrie 2021, începând cu ora 19.00, îl vom sărbători pe Beethoven printr-un recital de pian susținut de Izabela Voropciuc, câștigătoarea festivalului-concurs de interpretare pianistică și compoziție Carl Filtsch 2021.
asCULTă:
L. van Beethoven - Sonata op. 31 Nr.3 in mi bemol major
F. Liszt - Sonata în Si minor S.178
Evenimentul muzical va avea loc în Sala Thalia.

Tânăra pianistă Maria Izabela Voropciuc este laureată a Concursului Internațional Jeunesses Musicales și a mai concertat alături de Orchestrele Filarmonicilor din Bacău, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca și Satu Mare.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii și al ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin.(2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Accesul publicului se face în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?