Recital Remus Azoiței, AmAzul Duo, Ludwig Albert feat. Alexandru Anastasiu

Imagini

Informații

Data: 6 August 2021, 19:00 Vineri

Descriere

VINERI, 06 AUGUST 2021 SIBIU
Filarmonica de Stat din Sibiu
Festivalul ICon Arts Transilvania 2021
19.00 Note pe firmament. Recital de vioară susținut de Remus Azoiței
20:00 Limitless. Concert AmAzul Duo. Invitați Ludwig Albert și Alexandru Anastasiu

Remus Azoiței este unul dintre cei mai mari ambasadori culturali ai României, concertând în mod frecvent pe marile scene ale lumii. Totodată, este cel mai tânăr profesor de vioară al Academiei Regale de Muzică din Londra, din întreaga istorie de 200 de ani a prestigioasei instituții.
Artistul va susține un concert în aer liber, pe scena Filarmonicii din Sibiu, cu inspirația spațiilor de basm din Sudul Transilvaniei.
Îi va urma un concert dinamic de percuție susținut de adevărați pionieri ai marimbei în plan internațional, cu un program de muzică nouă cu influențe folclorice (world - music) și jazz fusion.
Pe scurt despre artiști:
AmAzul Duo tocmai ce au câștigat Locul I la Universal Marimba Competition din Belgia, Ludwig Albert a inspirat creația unui instrument adaptat, la concertele sale participând zeci de mii de persoane în Europa, iar invitatul special, Alexandru Anastasiu, rescrie granițele muzicii pentru vibrafon din ultimii ani.
Un concert cât pentru toate emoțiile verii.

Accesul este liber prin rezervare la adresa reservations@iconarts.ro
-------
Festivalul ICon Arts Transilvania 2021 înseamnă după-amieze și seri în aer liber cu jazz, muzică de cameră, operă și gastronomii locale în spațiile de poveste ale satelor din Sudul Transilvaniei.
Vă invităm să petreceți alături de noi o vacanță transilvăneană în note muzicale inovatoare și non-conformiste pe cuprinsul perioadei 24 iulie – 8 august.
(Re)vedeți aceste locuri unde timpul curge în mai multe direcții. Și unde își fac loc în mod natural noi producții proaspăt ieșite din laboratorul de creație ICon Arts.

Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?