Rock the Screen - Guitar Meeting 2021

Informații

Data: 18 Septembrie 2021, 19:30 Sâmbătă

Descriere

Ne vedem la o seară de film în natură, în aer liber, la #RockTheScreen din cadrul Guitar Meeting.
Vom urmări filmul documentar "Hansa Studios: By The Wall 1976-90" care prezintă experiența în studio și procesul de producție și creație a unora dintre cei mai cunoscuți muzicieni.
Sâmbătă, 18 Septembrie 2021, ora 19:30
Muzeul ASTRA din Sibiu
Sinopsis:
Puține studiouri de înregistrări din lume se pot lăuda cu lista incredibilă de muzicieni care au trecut pragul Hansa Studios. Localizat în Potsdamer Platz, la câțiva metri de Zidul Berlinului, studioul s-a situat, încă din primii ani de activitate, la granița fizică și metaforică dintre vest și est.
Aici, David Bowie a scris despre Zid în piesa „Heroes”, în timp ce Iggy Pop a înregistrat „Lust for Life” și a compus „The Passenger”, piesă ale cărei versuri sunt inspirate de călătoriile pe rutele berlineze U Bahn și S Bahn. Au urmat alți numeroși artiști internaționali de renume, printre care Depeche Mode, Nick Cave, Marillion și U2 – sesiunile de înregistrări pentru albumul „Achtung Baby” au reprezentat capitolul final al celor 20 de ani de existență Hansa Studios.
Beneficiind de acces fără precedent la artiștii, inginerii, producătorii, precum și la arhiva impresionantă a studioului, acest documentar spune povestea Hansa Studios de la începuturi, când locul era considerat o fabrică de hit-uri pop germane, până la transformarea sa într-un studio de înregistrări cu un sound definitoriu pentru o întreagă generație de muzicieni.
Cu sprijinul: dokstation.ro

Limitări ale accesului:
Accesul la Guitar Meeting va fi condiționat de normele în vigoare între 17-19 septembrie. Nu știm care sunt limitările de atunci, dar știm în schimb care sunt regulile impuse acum. Vă sugerăm să le citiți cu mare
atenție, pentru a știi exact în ce situație vă aflați.
Participarea este permisă doar persoanelor care:
Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (pentru a vă ușura accesul la festival, recomandăm să descărcați certificatul dumneavoastră de vaccinare, printr-o simplă generare de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/);
Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE) ;
Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE) ;
Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
Minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.
____________________
Guitar Meeting este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și AFCN.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?