Scarlet Aura - Concert lansare album - Genesis of Time

Imagini

Informații

Data: 23 Octombrie 2021, 23:00 Sâmbătă
Preț: 30 lei

Descriere

Scarlet Aura – Concert lansare album
Sâmbătă, 23 Octombrie / Show 23:00
Bilete:
- 30 Lei
Pe 23 Octombrie Scarlet Aura sustine in Sibiu la Rock N'Bike Club concertul de lansare al albumului Genesis Of Time, ultimul din cadrul trilogiei The Book Of Scarlet, precedat de Stormbreaker (2020) si Hot’n’Heavy (2019). Acest final de trilogie a fost semnat cu Universal Romania in parteneriat cu Silver City Records.
Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordeaza un concept pe placul fanului de metal dar si al intregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția si sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creatie, o trilogie conceptuală atât muzicală cât și literară. Scarlet Aura este cel mai bun proiect muzical metal cu voce feminina de export al României bucurând cu show-ul și cântecele puternice un public numeros din Europa de Vest și până in China.
Frumoasa poveste de dincolo de muzica revine faptului ca aceste trei albume de heavy metal autentic vin mana in mana cu cate un volum fantasy scrise de Aura Danciulescu. La locatia concertului puteti gasi albumele din trilogie dar si primul volum – Ignition.
Scarlet Aura sunt :
Aura Danciulescu - Voce
Mihai "Myke D" Danciulescu - Chitara
Rene Nistor – Chitara bas
Matthias Klaus – Tobe

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?