Suburbia11 - Valea Aurie

Imagini

Informații

Data: 29 August 2019, 20:00 Joi

Descriere

„Cool-tura prin cartiere” continuă șiii iată-ne ajunși în Valea Aurie, unde vă dăm întâlnire pe Stadionul de Rugby „Bebe Boboc” la concertul Suburbia11.

Pentru cei care nu știu deja, Suburbia11. este o trupă sibiană a cărei muzică este definită ca fiind o „combinație energică de ska-reggae-punk, la care se adaugă vesele elemente de muzica balcanică” și care este compusă din: Claudiu Fălămaș (voce), Bogdan Munteanu (bass), Medve Sandor (trompetă, trombon, melodică, fluier, acordeon), Dragoș Pătrău (chitară), Alexandru Ciobotariu (tobe).

Dacă nu ți-ai făcut o idee despre ce înseamnă Suburbia11, te ajutăm noi puțin.

Știi când ești la un concert și nu te mai interesează dacă afară este caniculă, ploaie, ger sau uragan pentru că tot ce îți dorești să faci este să rămâi în fața scenei și să dansezi, să te pierzi în muzica aia care vine ca o adiere de vânt pe sufletul tău și care-ți face pielea de găină?

Știi când concertul la care ești e atât de bun încât nu mai contează că ți-a dat seen sau că „nu știu, frate, mă simt cam obosit în ultima vreme”...?

Dacă știi despre ce vorbim aici și dacă citind aceste rânduri ți-a zâmbit inima la amintirea unui astfel de eveniment, cu siguranță vei simți că ești unde trebuie să fii participând la concertul pe care Suburbia11 îl va ține pe Stadionul de Rugby „Bebe Boboc”.

Press Going for golden moments in our Golden Valley. 

Intrarea este liberă, iar donațiile sunt recomandate.

Vârstă minimă recomandată: 16 ani.

„Cool-tura prin cartiere” este o acțiune organizată de BIS Teatru și cofinanțată de AFCN, Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?