Antreprenori de succes. Învata de la Norman Frankel

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2019, 19:00 Marți

Descriere

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Camera de Comerț Britanică din România (BRCC), filiala Sibiu, vă invită la evenimentul " Învață de la antreprenori de succes ".
Înregistrare participare eveniment:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfhgUPIIeLcUYugDRqB5RITJVEKZhBcMsml1cEVtq3bJ8NtA/viewform
Unde?
Evenimentul va avea loc marți 11 iunie, la LEARN HUB (parterul Cantinei Studențești), str. Bulevardul Victoriei nr. 31 de la ora 19:00 la 21:00.
Cine este Norman Frankel?
Norman Frankel este un antreprenor în diverse domenii care a deschis pentru prima dată la Sibiu un punct de lucru al propriei companii internaționale de plăți, MiPay. În 2014 și-a realizat cu succes exitul prin listarea publică a companiei la AIM London Stock Exchange. De-alungul timpului s-a implicat în susținerea și altor inițiative de afaceri locale. De asemenea a condus și o companie de cybersecurity care folosea robotic process software automation. Recent, Norman a scris o carte "Executive-Me", care este disponibilă și poate fi achiziționată de pe Amazon.

Prezentarea va fi susținută în limba engleză.

De ce ar trebui să vii?
Stadiul actual în dezvoltarea educației antreprenoriale constă în crearea abilităților antreprenoriale pentru toți studenții specializați în economie, inginerie, agricultură și industria alimentară, medicină, stomatologie, psihologie, sociologie, interpretare / traducere (litere), drept, etc. Sau persoane care doresc să își dezvolte competențe noi sau dornice să afle lucruri noi. Crearea de echipe interdisciplinare pentru a lucra pe proiecte antreprenoriale evenimentul fiind valoros în oferirea unei viziuni diferite asupra activităților din viața reală.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?