Bookup - Citim cartea Liniștea Vorbește

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Ianuarie 2020, 19:00 Miercuri
Locul:Sibiu, Incubator107

Descriere

Ce?
Știți și voi „cluburile de lectură” din filmele americane unde personajele se întâlnesc la un pahar de vin și vorbesc despre o carte stabilită dinainte?
Ei bine, Bookups.app este o aplicație creată de români, care facilitează astfel de întâlniri între oamenii pasionați de cărți.
Citim cartea „liniștea VORBEȘTE”, apoi ne vedem și discutăm despre ce am descoperit, facem schimb de idei și networking!
liniștea VORBEȘTE - Eckhart Tolle
2020 aduce în Incubator107 Sibiu proiectul „Citim cartea...” - sesiuni de discuții despre puterea cărților în viața de zi cu zi, lansări de carte și dezbateri pe subiectele diverselor cărți alese!

Cu cine?
Cu tine, ceilalți și bookups.app!

Cum?
Ne dai de veste pe bookups.app că o să participi!
Noi l-am cunoscut pe Cătălin Meșter care ne-a vorbit la Incubator107 Sibiu despre Failure Management. Iată, îi împrumutăm în Sibiu ideea de #bookups pentru că avem un demers comun, acela de a conecta lumea prin idei. Cătălin a creat aplicația în 54 de ore de la Startup Weekend.

Unde?
Curând îți spunem locația!

Când?
miercuri, 8 ianuarie 2020

incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Ne bucurăm că ne oferi sprijin pentru evenimentele noastre, contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei.

Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou - ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?