Conferința "Echilibru Feminin"

Imagini

Informații

Data: 18 Mai 2019, 10:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0742575526

Descriere

CONFERINȚĂ ECHILIBRU FEMININ SIBIU
Eveniment dedicat femeilor care doresc să își recapete echilibrul fizic și emoțional, sănătatea intimă, vitalitatea și motivația interioară, somnul, libidoul, silueta sau fertilitatea și ciclicitatea armonioasă prin metode naturale!

Păstrează, Menține, Recapătă
VITALITATEA, SOMNUL, LIBIDOUL și SILUETA
Armonizează-ți corpul și emoțiile prin echilibrare hormonală naturală – prin alimentație și stil de viață – pentru a te bucura de fiecare clipă de la pubertate până dincolo de menopauză!

Topici principale pentru care merită să fii prezentă:|
- CICLICITATE, SARCINĂ și MENOPAUZĂ ARMONIOASĂ
- TERAPIA NATURALĂ pentru AFECȚIUNI GINECO-ENDOCRINOLOGICE
- NUTRIȚIE pentru FEMEI și MIȘCARE pe TIPOLOGII SOMATICE

Fiecare participant va primi materialul prezentat și o brosură cadou în format pdf cu ALIMENTE FUNCȚIONALE, PRINCIPII și REȚETE pentru ECHILIBRU HORMONAL FEMININ.

Despre speaker:
Emese Magdás – Organizator, Speaker, fondator LIFE-BALANCE, trainer Gimnastică Intimă, consilier Echilibru Hormonal, trainer bodyART, instructor Tai Chi ,,Sunt un ambasador al sănătății feminine destinat să sprijin femeile pentru a se bucura de un echilibru fizic, mental și emoțional. Numele meu înseamnă “mamă”, “mămică” și de la vârsta de 5 ani știu că voi călăuzi femeile pentru a le ajuta să fie sănătoase și-n echilibru cu propiul corp. DARUL MEU este acela să fiu casa acelor femei care se află în drumul lor spre SĂNĂTATE FEMININĂ. Sunt terapeut ECHILIBRU HORMONAL, trainer GIMNASTICĂ INTIMĂ, antrenor bodyART. Lucrez prin abordare integrativă cu terapia de echilibrare hormonală naturală și nutriție funcțională, îmbunătățirea stilului de viață, mișcare, stress management și exerciții perineale. Programele mele țintesc, identifică și rezolvă cauzele reale ale dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor uro-ginecologice și endocrinologice.''
Vino la conferință să afli care sunt rădăcinile dezechilibrelor feminine și cum le poți rezolva prin metode naturale!

Detalii despre eveniment, aici: https://bit.ly/2uX6qG6 
Înscrierea la eveniment se face aici:https://bit.ly/2uX6qG6

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?