Conferința "Femeie de succes"

Imagini

Informații

Data: 16 Aprilie 2019, 18:30 Marți

Descriere

Un eveniment creat pentru a putea cunoaște femei de succes, femei puternice si femei care merita toată admirația.
Pentru ca femeile vor sa fie motivate si susținute, am pregătit pentru ele un super eveniment, cu invitați de valoare care prin povestea lor de succes sa inspire si sa motiveze cat mai multe dintre noi sa devenim o “ femeie de succes” oricare ar fi acesta in acceptiunea fiecareia dintre noi!

Marti, 16 aprilie , ora 18:30, te invitam sa petreci cu noi o dupa-amiaza speciala, presarata cu multe sfaturi despre cum sa arati si sa te simti bine in propria piele.
Moto-ul ediţiei este “Trăieşte viața după regulile tale”.
Este un eveniment dedicat unui stil de viata sanatos si echilibrat, care prezinta strategii potrivite femeilor de cariera si nu numai, de a imbina succesul profesional si in afaceri cu un zambet larg!
Alături de noi vom avea ca invitat special pe Andreea Jianu, fondatoarea Unique Smile si ne va povesti de drumul ei, de provocarile ei in cariera si cum le-a depasit, ce planuri mai are pentru viitor.
Un eveniment destinat doamnelor si domnisoarelor care vor sa ramana tinere si frumoase.
La finalul serii veti putea pune toate intrebarile pe care le aveti pentru invitatele evenimentului si veti putea socializa cu alte Femei de Succes participante la aceast eveniment.
Locurile sunt limitate, grabeste-te pentru a-ti rezerva unul!
Participare doar pe baza de invitatie.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?