Congresul Internațional de Psihologie

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 - 19 Noiembrie 2018

Descriere

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participați la cea de-a 12-a editie a Congresului Internațional cu tema: „Cercetarea modernă în psihologie”, care se vor desfășura la Sibiu, în perioada 16-18 noiembrie 2018.

Manifestarea pe care o organizăm are deja o traditie de 11 editii (2007-2017), în consecință va fi creditată de Colegiul Psihologilor din România. Diplomele de participare care se vor elibera pentru fiecare workshop in parte și vor cuprinde numărul total de credite (audient + participant la workshop) care este suficient pentru a asigura cele 10 credite anuale solicitate de Colegiu pentru fiecare specialitate.
De ex, daca pe formularul dv. bifați / alegeti un workshop (+ audient, care intră automat pe formularul de inscriere) = 10 credite / ore de activitate pt. specialitatea respectivă.
Pentru consultarea creditelor accesați meniul Credite, din stanga paginii.
Studenții / masteranzii (care pot dovedi această calitate prin trimiterea unei copii a carnetului de student) se pot înscrie la secțiunea JUNIOR, primind astfel o reducere de 50 % din costurile de înscriere la manifestare.
Obiectivul nostru fundamental îl constituie reunirea unor specialiști, a unor practicieni de mare valoare (atât din țară, cât si din străinatate), în vederea realizării schimbului de informații cu și între aceștia. Ne propunem să oferim specialistilor și tinerilor cercetători oportunitatea de a-și prezenta munca în diferite ramuri ale psihologiei, sociologiei, științelor educației și sănătății, de a-și face cunoscute ultimele metode și instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informații, benefic tuturor participanților.
In cadrul manifestării, vă puteți implica în derularea unui mare număr de activități deosebit de interesante: expuneri, work-shop-uri, dezbateri / mese rotunde, sesiuni științifice.
Va puteti convinge de acest mod cu totul special de organizare, accesând paginile referitoare la cele 10 ediții anterioare ale manifestării noastre. In cadrul edițiilor anterioare, unele dintre workshopurile organizate au suscitat un interes atât de mare încât a fost nevoie să se desfașoare în repetate rânduri.
Manifestarea dispune de un comitet științific extrem de vast, compus dintr-un număr de 15 specialiști afiliați la diverse universități din străinătate, ca și din România.
Lucrările în limba engleză ale edițiilor anterioare au fost deja indexate in Thomson Reuters - Web of Science (ISI).
Lucrările în limba română susținute în cadrul secțiunilor științifice vor fi publicate într-un volum al manifestării editat la o editură recunoscută C.N.C.S.I.S.
Am publicat deja, la precedentele ediții, un număr de 30 volume cuprinzând lucrările prezentate în cadrul secțiunilor științifice ale congresului. Acestea pot fi accesate în cadrul paginii http://www.ascip.ro/publicatii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?