Femeie de succes

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Februarie 2020, 18:30 Marți

Descriere

“Femeie de Succes” revine în SIBIU.

Incepem anul 2020 cu proiectul adresat tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor să aibă succes în tot ceea ce fac !

Suntem bucuroase să vedem că acestă comunitate crește frumos de la o ediție la alta , se îmbogățește cu noi membre dornice să aducă o schimbare în bine în viața lor ! 

Cu evenimentul " Femeie de Succes " avem bucuria de a contribui și a adăuga valoare atâtor femei din întreaga țară și de peste hotare.

”Femeie de Succes” a fost creat ca si concept pentru a sustine si imputernici imaginea femeii puternice, intreprinzatoare, creativa si plina de forta. Acest concept a impactat in ultimii 3 ani vietiile multor femei care s-au redefinit, reinventat si au croit drumuri noi in directia visurilor lor.

Exemplul oferit de femeile care s-au alaturat pentru a imputernici acest mesaj, in comunitatea ”Femei de succes”, a fost mereu unul puternic, ”Suntem mai puternice impreuna!” spunea life coach si trainer international Timea Giordano, ”Daca vrei sa iti definesti succesul uita-te cine esti atunci cand nu te vede nimeni” Larisa Enescu personal trainer, ”In drumul catre succes nu este totul despre tine, este despre cate destine poti impacta!” Milentina Marcus, antreprenor.

Acestea sunt doar cateva din exemplele semnificative aduse prin eveniment in vietiile celor care au acceptat provocarea de a iesi din rutina si a-si oferi momente unice de celebrare a feminitatii lor!

Un eveniment in care noi va promitem ca vei pleca cu cel putin o idee, pe care daca de astazi o pui in aplicare te va creste, te va imputernici, te va stimula sa iti definesti propria poveste!

Va asteptam cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?