From Zero to Hero

Imagini

Informații

Data: 31 Martie 2019, 10:30 Duminică

Descriere

"Mamprenoriatul" sau antreprenoriatul mamelor este un fenomen care este intr-o crestere exponentiala in ultimii ani in Romania pentru ca pare solutia perfecta pentru a avea un echilibru intre viata de familie si viata profesionala.
Mamprenoarele sunt acele femei pentru care aparitia copilului nu inseamna sfarsitul carierei ci dimpotriva, inseamna o inflorire pe toate planurile, atat personal, cat si profesional.
In Comunitatea Mamprenoare avem sute de exemple ca se poate sa ai si o familie frumoasa, cu 1, 2, 3 sau chiar 4 copii, in paralel cu o afacere proprie pe care au dezvoltat-o de la zero si a crescut frumos, odata cu copiii.

Care este secretul lor?
Cum pornesti o afacere atunci cand nu ai cunostine antreprenoriale, ai copii mici care iti ocupa tot timpul, nu ai bani de investit si poate nici sprijin din partea celor din jur?

Solutia este simpla:
1. urmezi modelul de business in 10 pasi pe care l-au urmat sute de mamprenoare din toata tara si care le-a ghidat catre succes
2. te alaturi unei comunitati in care vei gasi toate resursele si suportul de care ai nevoie ca sa cresti si care iti vor fi sprijin in momentele grele.

In acest workshop vom discuta in detaliu despre cei 10 pasi care te ajuta sa pornesti in afaceri de la zero, fara investitii financiare si fara risc si despre avantajele unei comunitati de antreprenori.

FACILITATORI:
Alina Bota - Economist, Business Consultant, Creatoarea modelului de business in 10 pasi si Fondator Comunitatea Mamprenoare
Cristiana Vulcu - Business Coach si Manager Comunitatea Mamprenoare Sibiu

PRET:
50 lei/persoana

Inscrieri si detalii pe:
https://goo.gl/forms/OpXN48sTX4FzSAG33

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?