Negocierea - atelier interactiv

Imagini

Informații

Data: 22 Ianuarie 2019, 19:00 Marți
Locul:Sibiu, Incubator107

Descriere

Incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou - ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!

Ce?
Zilnic negociem, fie că ne dăm sau nu ne dăm seama. Negociem la școală cu profesorii și colegii, la serviciu, în mediul de business, acasă cu partenerul de viață, cu copiii, cu prietenii, etc. Succesul depinde în foarte mare măsură de cât de buni negociatori suntem.

Toți suntem negociatori, fără excepție. Și dacă tot suntem, de ce să nu alegem să fim niște negociatori buni? Negocierea este o abilitate care poate fi dezvoltată și învățată.

Începem anul cu un atelier practic de negociere cu situații și jocuri de rol astfel încât să exersăm negocierea eficientă!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator & trainer negociere
Ioana Andrievici este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 15 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat.

Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a dezvoltat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, „Negocierea și întocmirea contractelor„, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine” precum și a lucrării practice ”Planul de negociere – model și ghid complet.”

În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.

Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
22 ianuarie, 19:00-20:30

Unde?
Curând îți vom spune locația.

Cum?
Curând vom lansa înscrierile!

Vrei să susții un atelier? Vrei să fii meșter? Scrie-ne!
Află aici mai multe despre ce face un meșter: https://incubator107sibiu.ro/vrei-sa-fii-mester/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?