Povesti de Succes in timpul pandemiei

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2020, 11:00 Miercuri

Descriere

Le CFA Sibiu organise une suite de témoignages de représentants d’entreprises issues de domaines différents ayant un point commun : l’adaptation/transformation de leurs activités aux réalités actuelles imposées par la pandémie que nous traversons.
L’objectif n’est pas d’apporter ou de présenter des solutions "clé en main" mais plutôt de partager des questionnements, des expériences et des “réussites”, c’est-à-dire de témoigner de la manière dont les entreprises qui seront représentées ont modifié, adapté ou même transformé leurs activités aux provocations du moment.
Les débats auront lieu en roumain.
Modératrice : Maria DESMONS-MACREA, TPC Leadership.
Despre ce e vorba? Acest eveniment online va prezenta o serie de mărturii ale reprezentanților unor companii din diferite domenii, care au un lucru în comun: adaptarea / transformarea activităților lor la realitățile actuale, impuse de pandemia pe care o trăim.
Obiectivul evenimentului nu este să ofere sau să prezinte soluții persoanelor care vor participa, ci mai degrabă să creeze un spațiu pentru adresarea de întrebări, împărtășirea de experiențe și realizări. Cu alte cuvinte, companiile care vor fi reprezentate vor împărtăși modul în care și-au modificat, adaptat sau chiar transformat activitățile, pentru a răspunde noilor realități și provocări ale momentului.
Dezbaterile vor avea loc în limba română.
Moderator: Maria DESMONS-MACREA, TPC Leadership.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?