Seara de psihoterapie: Începe căutarea interioară

Imagini

Informații

Data: 12 Februarie 2019, 18:45 Marți
Preț: 20 lei
Locul:Sibiu, Incubator107

Descriere

Ce?
Seara de psihoterapie - Începe căutarea interioară: Afli care este cauza suferințelor tale și de ce treci prin ceea ce treci
Fiecare gând și trăire pe care o avem în viața de zi cu zi este, de fapt, strict legată de percepția noastră despre ce se întâmplă în jurul nostru. Acest atelier este primul din Programul de 9 luni în care vorbim despre cum felul în care percepem viața ne face să suferim.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/yMQPjMq5arW87x1F3

Vom intra să vedem care sunt mecanismele care ne determină să trăim experiențe negative, sau de ce ni se pare că trecem prin aceleași suferințe și parcă ne învârtim în cerc.
Programul de 9 luni a fost conceput după modelul unui proces de terapie, astfel încât, pe parcursul celor 9 luni, prin participarea la ateliere și aplicarea „exercițiilor pentru acasă” vei putea ajunge la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare personală.
Având în vedere că programul se bazează pe tehnici și procese psihoterapeutice, vom lucra la un nivel profund de schimbare către ceea ce-ți dorești. Fiecare atelier este conceput astfel încât să genereze conștientizări și eventual schimbări doar prin prezența la unul singur în funcție de tema de interes, dar pentru a trece printr-un proces de dezvoltare complet este benefică participarea la toate cele 9 ateliere și practicarea aplicațiilor pentru acasă.

Cu ce?
Tot ce e nevoie să faci este să fii prezent cu curiozitate, deschidere și cât mai multe întrebări. Noi vom veni cu explicații, aplicații practice, teme de reflecție, recomandări bibliografice și un program de aplicații pentru acasă, adaptat la viața cotidiană, astfel încât să apară cu adevărat schimbările pe care le dorești.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Unde?
Locația companiei Colt - Calea Dumbrăvii 50

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/yMQPjMq5arW87x1F3
Contribuția pentru participare este o donație minimă de 20 lei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?