Sibiu Web Meetup #36 - Git commit messages and PR etiquette

Imagini

Informații

Data: 22 Februarie 2024, 19:00 Joi
Locul: Sibiu Web Meetup, str. Doctor Ion Rațiu, 5-7, Sibiu, Romania

Descriere

Tema: Git commit messages and PR etiquette
Speaker: Paul - Gheorghe Barbu
Timp:  ~45min
Descriere: A short description of ways to write clear commit messages and how to have a clean & debuggable git history.
 
Livestream disponibil, pe canalul nostru de YouTube.

Eveniment sponsorizat de Ropardo Software Engineering.

Sibiu Web Meetup, fondat în 2018, este un meetup gratuit deschis tuturor celor interesați de dezvoltarea web, design web și subiecte aferente. Aici, experiența nu contează, oricine este binevenit, fie că ești student, junior sau dev senior. Un meetup care se concentrează pe schimbul de cunoștințe și pe construirea unei comunități.

Esti pasionat(a) de un anumit subiect si vrei sa impartasesti acest lucru si cu alti oameni? Completeaza formularul de Call for Speakers!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?