Viitorul educației și învățarea transdisciplinară

Imagini

Informații

Data: 1 - 2 Iunie 2019

Descriere

Ești pasionat de educație? Dar de viitorul ei?
Vino în 1 și 2 iunie la Sibiu, la cursul organizat de Finnish Teacher Training Centre în colaborare cu Edustudio Helsinki, pentru o imersiune în cele mai recente concepte din pedagogia finlandeză și o experiență de învățare transversală prin activități practice și studii de caz.
Tematica centrală a acestui curs este învățarea transdisciplinară la clasă, un concept de actualitate din pedagogia finlandeză, pus în contextul dezvoltării competențelor secolului 21, așa cum sunt ele definite de noul curriculum școlar din Finlanda.
Acest curs îți propune o experiență de învățare pornind de la cele mai recente studii și concepte din pedagogia finlandeză și educația viitorului, prin activități practice și studii de caz.
După finalizarea acestui curs vei fi la curent cu concepte de actualitate din pedagogia finlandeză și vei asimila metode de lucru noi și idei gata de aplicat la clasă.
Materialele cursului sunt dezvoltate de Edustudio Helsinki.

Cu cine?
Bianca Biro - profesoară în Finlanda și trainer în educație;
Alexandra Vorobjeff - ilustrator și designer, creator de materiale didactice educaționale interactive, vesele și colorate.
Durata: 2 zile, 16 ore de formare;
Investiția ta:
Tarif întreg - 800 lei

Pentru un grup de patru sau mai multe persoane, fiecare participant beneficiază de un discount de 25% din tariful total al programului. Astfel, pentru fiecare trei persoane participante, a patra persoana beneficiază de gratuitate.
Acesta include participarea la training, materialele de curs, coffee break, prânz.
Pentru a te înscrie, completează acest formular de comandă:
http://teachertraining.ro/product/invatare-transdisciplinara-sibiu/

În urma plasării comenzii, veți primi pe e-mail factura fiscală pe care o puteți achita prin transfer bancar. Vă rugăm să verificați și folderul "spam".
Pentru orice altă informație suplimentară ne poți scrie la adresa learn@teachertraining.ro.
Vă așteptăm cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?