AT Arena 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 - 26 Octombrie 2019

Descriere

AT Arena 4.0 este un eveniment dedicat tehnologiilor moderne de automatizare, organizat de HiTech Events Transylvania în perioada 24 -26 octombrie 2019 la Sibiu.

Scopul principal al expoziției și al evenimentelor din cadrul acesteia este de a le oferi diverselor ramuri industriale accesul la tehnologii din toate domeniile care sunt parte a procesului de digitalizare și care să le permită menținerea avantajului competitiv în condițiile generate de revoluția Industrie 4.0 (digitalizarea proceselor de management și de gestiune, sisteme de manipulare și de logistică a producției, roboți industriali, tehnologii de asamblare, senzori, monitorizare, control și măsurare, tehnologii de acționare, sisteme de colectare, transmitere, stocare și procesare date, software industrial, sisteme de siguranță etc).

La eveniment vor participa expozanți din domenii precum: digitalizarea proceselor de producție, de management și de gestiune, sisteme de siguranță, tehnologii de asamblare, roboți industriali, aplicații ce includ roboții, sisteme de manipulare și de logistica producției, sisteme de colectare, transmitere, stocare și procesare date, sisteme de monitorizare, control și măsurare, senzori, tehnologii de acționare, furnizori/distribuitori sau producători de software industrial, precum și din alte domenii ce au legătură cu industria 4.0.

Evenimentul de la Sibiu este dedicat atât antreprenorilor și specialiștilor din diverse industrii precum industria auto, industria bunurilor de larg consum, industria aeronautică, industria electronică și electrotehnică, industria ușoară și alimentară, logistica producției, cercetare și dezvoltare, cât și studenților și cadrelor didactice din facultățile tehnice.

De asemenea, evenimentul va cuprinde și o serie de activități și surprize dedicate copiilor, dar și tuturor celor pasionați de tehnică în general.

Vizitarea expoziției, precum și participarea la workshop-uri și la activitățile din cadrul evenimentului sunt gratuite, însă pentru a vizita expoziția sau pentru a partyicipa la oricare dintre evenimentele din cadrul ei este necesară înregistrarea aici: https://www.at-arena.com/#tickets

Dacă vrei să fii expozant, alături de nume sonore din industria 4.0, lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook sau contactează-ne folosind formularul de contact de pe https://www.at-arena.com/contact sau la nr. de telefon 0728043840.

Pentru a fi la curent cu noutățile referitoare la eveniment vizitează periodic pagina noastră de Facebook, precum și site-ul oficial al evenimentului https://www.at-arena.com/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?