Atelier de creație cu Diana & Alexandra – Natură în miniatură

Imagini

Informații

Data: 5 Iunie 2022, 10:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 4 Iunie 2022, 10:00 Sâmbătă
  • 1 Iunie 2022, 12:00 Miercuri

Descriere

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelier de creație cu Diana & Alexandra – Natură în miniatură
Coordonatori Diana Ribana și Alexandra Stoica

durata: 60 min.
preț bilet: 14 lei


Cum să creezi o grădină în miniatură sau mici ecosisteme într-un bol transparent, în care plantele pot crește fără să fie deranjate? Diana și Alexandra își unesc forțele si talentul pentru a realiza un atelier inedit, cu ocazia Zilei Copilului (1 iunie). Terariile, natura în miniatură, sunt ușor de realizat, dar există și câteva reguli simple de urmat, astfel că, cei mici își vor folosi imaginația pentru a crea un mediu perfect pentru micuțele plante.
Fie că vei folosi nisip colorat sau pietricele de diferite mărimi, pământ și ustensile de grădinărit, globuri sau borcane, fiecare terariu va spune o poveste unică și va putea fi așezat în locul preferat din casă.

Pentru a sărbători Ziua Copilului, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong organizează un eveniment special, Atelierul de Creat Povești și Atelierul pentru miniArtiști se unesc pentru a explora împreună cu cei mici tehnicile folosite în cele două ateliere de creație. Copiii își vor dezvolta imaginația, abilitățile de a crea o poveste, precum și abilitățile artistice, participând la un atelier inedit.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?