Atelier de pictură în aer liber

Imagini

Informații

Data: 7 August 2022, 15:00 Duminică
Locul: Cisnădioara

Descriere

Duminică, 7 august 2022, ne conectăm cu natura într-o nouă sesiune de pictură în aer liber, în care vom picta peisajul rural: ulițe, străduțe, case, biserici și grădini din Cisnădioara. Coordonator este profesorul Cătălin Precup.
Participare gratuită.
Punct de întâlnire: în centrul satului, Piața Gozelinus.
Dacă plouă, vom vizita Biserica Evanghelică.
De ce aveți nevoie: veniți echipați cu încălțăminte de drumeție, pălărie de soare, haine și pelerină de ploaie și vânt dacă e nevoie.
Suportul și dimensiunea sunt la liberă alegere. Din principiu, pânzele sunt mai ușor de expus la final, dar e în regulă și dacă lucrați pe hârtie, carton, carton pânzat. În rest, este posibil să mai aveți nevoie de: acuarele, tușuri colorate, baițuri, tempera, acrilice, chiar și uleiuri, paletă, pensule, cuțit de paletă, recipiente (pahare, borcane, godete), cârpe, șervețele, mici scaune de pescar, izoprene, rogojini, umbrele normale sau mici umbrele de soare, trepiede pliabile și altele.

Oraşul Artiştilor are loc de 6 ani în Piaţa Mică din Sibiu, în faţa Turnului Sfatului, fiind un spațiu în care se respiră artă. Acesta oferă o alternativă turiștilor și iubitorilor de artă de petrecere a timpului liber, aceștia făcând aici cunoștință cu artiști profesioniști, ori debutanți, cu ajutorul cărora descoperă o nouă latură a Sibiului.

Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?