Bazar de Crăciun "Dar din Dar"

Imagini

Informații

Data: 11 Decembrie 2021, 15:00 Sâmbătă
Locul: Șura Culturală Gușterița

Descriere

Vă invităm la un bazar cu decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun realizate și pictate cu drag de copii talentați din Cartierul Gușterița, îndrumați de o echipă de artiști și voluntari.
Prin aceasta acțiune încercăm să implicăm comunitatea în sprijinul unei familii aflate în nevoie, pentru a-i dărui un Crăciun mai bun.
Povestea proiectului”Dar din Dar!” începe cu organizarea în incinta Șurii Culturale a unei serii de 4 ateliere creative în care copiii și voluntarii se transformă în spiridușii lui Moș Crăciun și fabrică obiecte pentru Crăciun. Într-un atelier pictăm ornamente pentru brad din placaj sau felii de lemn, într-altul fabricăm felicitări hand-made, un atelier va fi destinat modelajului iar un altul se va dedica exclusiv decorațiunilor din materiale naturale, braduți din crengi, coronițe, etc.
Obiectele create astfel vor fi expuse la Șura Culturală Gușterița, pe data de 11 decembrie, începând cu ora 15.
În schimbul unui dar oferit pentru Crăciun familiei beneficiare( bani, alimente și alte produse de care aceasta are nevoie), primiți o decorațiune la alegere. Familia va primi acest dar de Crăciun, dar darul cel mai de preț pe care îl va primi va fi să afle cum comunitatea din care face parte a arătat că îi pasă. Urmăriți postările din eveniment pentru a face cunoștință cu familia beneficiară și cu voluntarii din echipa ”Dar din Dar”.
Vă așteptăm cu drag!
Mulțumim Trans Agape pentru asigurarea protocolului!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?