Catan Event #5 - Boardgame

Imagini

Informații

Data: 25 Septembrie 2023, 19:00 Luni

Descriere

Mai mult decât o mini-competiție, acest eveniment reprezintă un motiv de a vă destinde, a schimba idei și a vă conecta cu oameni faini din domenii diverse și de vârste diferite, totul fiind acompaniat de minunatele băuturi preparate de colegii noștri de la bar.

Si da, va fi si o competiție, cu premii si medalii pentru locurile 1, 2 și 3, unde să vă testați limitele la cel mai popular joc de societate al vremurilor noastre, Catan Jocul de Bază. Cât de buni negustori sunteți de fapt? Este strategia la care v-ați gândit cea mai bună sau pur și simplu vă simțiți norocoși? Sunteți cei mai pricepuți din grupul vostru, dar ați mai jucat vreodată și cu alte persoane?

Competiția va avea loc în 3 runde, astfel se vor selecta random cate 3 sau 4 jucători pentru fiecare masă. De asemenea dupa fiecare runda, harta de joc se va reseta. Ordinea la mese se va schimba la fiecare rundă astfel incat fiecare partidă trebuie să aibă acelaşi număr de concurenţi (de preferat 4 sau 3).

La finalul rundelor se va vedea participantul cu cele mai mult puncte acumulate, iar acela va fi caștigătorul competiției. Se va lua in considerare și punctajul avut de fiecare participant pe tabla de joc pentru departajarea ulterioară. (puncte totale, nr total de orase, nr total de asezari, nr total de drumuri).
Consumația din meniul localului se plătește separat, numerar sau cu cardul.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?