Ceauniada & Live Music

Imagini

Informații

Data: 12 Septembrie 2019, 19:00 Joi

Descriere

Anul trecut, în închiderea proiectului „Teatrul din cartier” am avut un eveniment tare drag nouă: Claudiu Fălămaș ne-a încântat cu frumoasa lui muzică live în timp ce Dragoș Dumitru a pregătit un ceaun bun, bun, bun!

Anul acesta, „Teatrul din cartier” a devenit „Cool-tura prin cartiere”, așa că am zis să plusăm și la evenimentul de final: CEAUNIADA!
Ce este, mai exact, ceauniada? Un battle între doi oameni iscusiți în ale ceaunului.

Dragoș Dumitru (aka Food Monkey) și Mihai Neguș (aka The Bear) vor duce o luptă lungă și cruntă pentru a stabili care dintre cei doi poate prepara cel mai bun ceaun.

Tensiunea începe să se simtă de pe acum și mai sunt 11 zile până atunci, așa că în seara cu pricina lupta dintre cei doi trebuie moderată într-un fel. Spre norocul nostru, Claudiu Fălămaș își pune la bătaie vocea, talentul, chitara, trompeta, orice va fi nevoie pentru a mai atenua bătălia ceaunelor.

Actori, voluntari, organizatori, spectatori ai proiectului „Cool-tura prin cartiere”, ne întâlnim joi, 12 septembrie, ora 19:00, la Grădina BIS Teatru pentru a ne bucura împreună de muzica live a lui Claudiu și de bătălia ceaunelor dintre The Bear & Food Monkey!

Intrarea este liberă, iar donațiile sunt recomandate 

„Cool-tura prin cartiere” este o acțiune organizată de BIS Teatru și cofinanțată de AFCN, Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?