Dăruim și Ajungem MARI - Târg Caritabil de Iarnă

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2017, 11:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă

Descriere

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Forumul German, pe 25 noiembrie unde voluntarii Ajungem MARI Sibiu au pregătit cadouri handmade și ateliere creative pentru copii. Donația voastră le oferă copiilor cel mai frumos cadou - șansa la educație și experiențe frumoase în afara centrelor alături de voluntari.

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus prin programul educațional Ajungem MARI.

Vom pregăti cele mai inventive decorațiuni și produse handmade și vom organiza ateliere creative pentru copii. Avem și multe alte surprize, le vom dezvălui pe parcurs! Vrem să le fim alături cât mai mult copiilor din centrele din Sibiu și vrem să le dăruim experiențe minunate în centre și în afara lor.

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să luați cadouri pentru cei dragi, să participați la ateliere cu copiii voști și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile vor fi transformate în cursuri interactive și ateliere în centre și ieșiri educaționale în oraș, alături de voluntari prietenoși și creativi, care îi încurajează pe copii să Ajungă MARI!

Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar astăzi implică peste 1000 de voluntari și ajută 2000 de copii din București și 25 județe. 
În Sibiu, echipa de 40 de voluntari lucrează cu drag cu copii din cetrele din Orlat, Gulliver și Prichindelul și doresc să ofere șansa la o educație mai bună și cât mai multe experiențe frumoase cu ajutorul comunității locale.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. 
Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societății Civile și Gala Națională a Voluntarilor. 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?