DreamCatcher's Valentine's Day

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2024, 21:00 Miercuri

Descriere

Am avut prilejul să încântăm atât de mulți oameni care se iubesc, tocmai din acest motiv, nu avem cum să ignorăm luna iubirii.
Cu siguranță pentru mulți dintre voi am avut oportunitatea să fim martori atunci când v-ați unit destinele și v-ați celebrat dragostea.
Ne-am bucura tare mult să vă avem pe toți la un loc,să retrăim acele momente și să creăm amintiri noi! Iar pentru cei care poate încă nu și-au găsit jumătatea, cine știe? Poate o găsesc la concert! Iar noi ne-am bucura să știm în viitor că suntem parte din povestea voastră.
DreamCatchers Valentine’s Day!

14 februarie 2024
Oldies Pub
21:00
Bilete disponibile:
https://m.iabilet.ro/bilete-sibiu-dreamcatchers.../
Pentru biletele Early Bird beneficiezi de 20% reducere, așa că e momentul să îți asiguri un loc!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?