ESTE Film Festival 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 - 21 Aprilie 2019

Descriere

Între 17 și 21 aprilie 2019, cele mai premiate și apreciate producții europene ajung la Sibiu. Anul acesta, proiecțiile vor fi găzduite în 4 săli: Aula Magna ULBS, Teatrul Gong, Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Muzeul Astra.

6 secțiuni: Best of Europe, Film Românesc, In Frame, CinExplorez, Experiențe și noua Competiție de scurtmetraje românești

Secțiunea In Frame propune, anul acesta, tema Femmes Fatales pentru că o parte importantă din farmecul filmului francez se datorează unor actrițe desăvârșite. In Frame - Femmes Fatales este o manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019, mai multe detalii se pot citi aici: https://sezonulromaniafranta.ro/.

La secțiunea Experiențe vedem din nou filme în moduri inedite. Amenajăm Dormitorul cu Filme și anul acesta, pentru cei care vor să facă movie night cu prietenii până târziu și să înnopteze în Dormitor. La CineBrunch, publicul e așteptat să deguste bunătăți gătite cu drag de prietenii de la Restaurantul Pasaj, în timp ce vor viziona și un film pe măsură. Vede cine nu aude, aude cine nu vede revine în secțiunea Experiențe, jucându-se din nou cu simțurile spectatorilor: cum e să vezi un film fără să-l auzi? Dar să-l auzi doar, fără să-l vezi?

Nu uităm de copii și adolecenți și le pregătim filme precum Străjerii, de Liviu Marghidan, Alice T., regia Radu Muntean și animația Manou the Swift, o avanpremieră națională, în secțiunea CinExplorez. Proiecțiile vor fi urmate de discuții pe tema filmelor, împreună cu Marciana Moiș, psiholog.

Bilete: 12 lei/ proiecție
Bilete CineBrunch și Dormitorul cu filme: 40lei/eveniment/persoană.
Abonamente: 100 lei (valabile pentru toate proiecțiile din cadrul festivalului, mai puțin CineBrunch și Dormitorul cu filme).

Biletele și abonamentele se vor putea achiziționa online, dar și din spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile.
Programul complet va fi publicat pe site-ul festivalului http://estefilm.ro și pe pagina Facebook.com/EsteFilm.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019.
Un eveniment susținut de postul de televiziune TNT.
Partener de tradiție: Marquardt.
Sponsori: Guentner, Colt, KeepCalling.
Parteneri: Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Teatrul Gong, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, Complexul Național Muzeal ASTRA, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Hotel Împăratul Romanilor, SaltSib, Printcenter, Autonom, Restaurant Pasaj, Atelier Good Wood.
Parteneri media: Cinemagia, CineFan.ro, Școala 9, Capital Cultural, Zile și Nopți, Sibiu City App.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?